Toată lumea se poate bucura de fotbal, indiferent cine sunteți, de unde sunteți sau cum jucați.

Anglia – Panama 6-1. Englezii au făcut scorul Campionatului Mondial

Anglia a reuşit cel mai mare scor al său la Cupa Mondială, prin golurile marcate de :

  • John Stones,
  • Harry Kane penalty, 45+1 – penalty,
  • Jesse Lingard

In timp ce Felipe Baloy (78) a înscris primul gol pentru Panama la Cupa Mondială. Echipa din America Centrală a avut prima oportunitate a meciului, prin Godoy(5), şut din 16 metri pe lângă poartă, dar englezii au controlat categoric jocul şi au marcat gol după gol.
Fundaşul Stones  a deschis scorul cu capul, de la 11 metri, după un corner bătut de Trippier. Barcenas  a expediat şut cu efect pe lângă poartă de la 20 metri, după care golurile au început să curgă în poarta lui Jaime Penedo (Dinamo Bucureşti).

Lingard a fost faultat de Escobar în careu şi Kane a transformat penalty-ul . Maguire  a trimis cu capul peste poartă, iar la scurt timp Lingard a înscris cu şut la vinclu, după o combinaţie cu Sterling. Stones a reluat din câţiva metri, după ce Penedo a respins lovitura de cap a lui Sterling şi a dus scorul la 4-0. Anglia a primit un nou penalty, după ce Kane a fost ţinut de Godoy în careu, iar atacantul lui Tottenham nu i-a dat nicio şansă lui Penedo nici de această dată (45+1).

A fost prima oară când Anglia a marcat cinci goluri într-o repriză şi chiar într-un meci de la Cupa Mondială. Precedentul joc în care o echipă a înscris de cinci ori într-o repriză a fost la CM 2014, când Germania a surclasat Brazilia cu 7-1.

Repriza secundă a fost mult mai echilibrată, panamezii greşind mai puţin în apărare.

Anglia a marcat şi golul şase, însă cu multă şansă, şutul lui Loftus-Cheek (62), fiind deviat involuntar de Kane, astfel că Penedo a fost prins pe picior greşit. După ce Roman Torres (76) a reluat alături din doar 4 metri, Felipe Baloy (78) a trimis în poartă din 10 metri mingea centrată de Avila, marcând primul gol al selecţionatei Panama la Cupa Mondială. Baloy (37 ani şi 120 de zile) este al patrulea cel mai vârstnic marcator din istoria Cupei Mondiale, după camerunezul Roger Milla (42 ani, 39 zile), suedezul Gunnar Gren (37 ani, 236 zile) şi mexicanul Cuahtemoc Blanco (37 ani, 151 zile).

 

sursa :www.digisport.ro

Clasament

1. Vladimir Harkonnen 223
2. Alin Ionita 214
3. Rene Mihaila 199
4. Ionut Ungureanu 147
5. Alex Bighiu 144
6. Dragos Bighiu 131
7. Nisipeanu Mihai 92
8. Ciup 55
9. Adrian Dumitru 0
10. Adrian Macuc 0

Chat

Timpul ramas pana la urmatorul meci

 

CSKA Moscow - Plzen

AEK - Ajax