Single Blog Title

This is a single blog caption

Coutinho refuză să joace pentru Liverpool în Champions League

Philippe Coutinho n-a trecut peste ratarea transferului la FC Barcelona în această vară. Mijlocașul ofensiv al lui Liverpool are de gând să forțeze o plecare în iarnă la clubul catalan și nu vrea să joace pentru ”cormorani” în grupele Ligii Campionilor, pentru a putea evolua, apoi, în tricoul blaugrana, în fazele eliminatorii ale competiții.

Brazilianul de 25 de ani a fost principala opțiune a Barcelonei, după ce Neymar a plecat la Paris Saint-Germain. Chiar dacă clubul de pe Camp Nou a făcut o ofertă de 150 de milioane de euro, iar jucătorul i-a anunțat pe cei de la Liverpool că vrea să plece, ”The Reds” au fost de neînduplecat, iar Coutinho a fost nevoit să rămână pe ”Anfield”.

Acesta este însă încrezător că cele două cluburi se vor înțelege în fereastra de transferuri din iarnă, iar el va ajunge la Barcelona în ianuarie. Astfel, conform Sport.es, Coutinho nu vrea să devină ineligibil în Champions League dacă va ajunge la Barcelona.

Pe de altă parte, brazilianul a fost inclus de ”cormorani” pe lista de jucători care vor putea fi folosiți în Champions League. Liverpool se află în grupă cu spaniolii de la Sevilla, rușii de la Spartak Moscova și slovenii de la Maribor.

Rămâne însă de văzut cum vor decurge lucrurile în perioada următoare și dacă fanii lui Liverpool au avut sau nu motive de bucurie atunci când Coutinho a rămas pe ”Anfield” la finalul săptămânii trecute.

După închiderea ferestrei de transferuri din Spania, între Barcelona și Liverpool a avut loc un nou schimb de replici pe seama transferului eșuat al brazilianului. Catalanii i-au acuzat pe englezi că le-au cerut 200 de milioane de euro în schimbul jucătorului, în ultimele ore de mercato, însă aceștia din urmă au negat totul apoi, declarându-se indignați de o asemenea ”minciună”.

 

sursa:digisport.ro

Leave a Reply