Toată lumea se poate bucura de fotbal, indiferent cine sunteți, de unde sunteți sau cum jucați.

Neymar a marcat cel mai tardiv gol din istoria Cupei Mondiale de fotbal, în meciul cu Costa Rica. Brazilianul a înscris în minutul 90+7

Anterior, patru goluri au fost marcate în minutul 90+5, potrivit contului de Twitter al FIFA.

Selecţionata Braziliei a învins foarte greu Costa Rica, scor 2-0 la Sankt Petersburg, în Grupa E a Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Cvintupla campioană mondială s-a impus mai greu decât era de aşteptat şi decât o arată scorul, prin golurile marcate de Philippe Coutinho (90+1) şi Neymar (90+7).

Finalul de meci a fost copleșitor pentru Neymar, care nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, după ce a marcat al doilea gol al brazilienilor.

Costa Rica nu a existat în atac în partida cu Brazilia, dar nici Selecao nu a impresionat. Echipa lui Tite a marcat în prima repriză prin Gabi Jesus, însă golul a fost anulat pentru offside.

Dupa pauză, brazilienii au început furios, iar același Gabi Jesus a lovit transversala și imediat Coutinho a ratat și el incredibil. Nici Neymar nu a avut mai mult noroc și a irosit două mari ocazii.

Cu un sfert de ora înainte de final, decarul Braziliei a căutat și a obținut penalty-ul, dar după ce a revăzut faza, centralul Bjorn Kuipers a revenit asupra deciziei și nu a mai acordat lovitura de pedeapsa.

Deși se îndrepta spre încă un egal, Brazilia a rezolvat meciul în prelungiri. Mai întâi Coutinho, cu golul din minutul 91, pentru ca tabela să fie închisă la 2-0 de Neymar.

Clasament

1. Alin Ionita 362
2. Vladimir Harkonnen 344
3. Dragos Bighiu 209
4. Rene Mihaila 199
5. Nisipeanu Mihai 199
6. Ionut Ungureanu 147
7. Alex Bighiu 144
8. Ciup 55
9. Ionut Aps 10
10. Adrian Dumitru 0

Chat