Regulament

Preziceți scorul final al tuturor meciurilor din turneu / competiție. Aveți la dispoziție până la 15 minute înainte de începerea unui meci pentru a adăuga sau modifica pronosticul. Se utilizează ora serverului.

Așa că fii la timp dacă vrei să completezi scorurile tale. După cum probabil ați observat, meciurile din etapele următoare nu sunt încă completate la începutul turneului.

Odată ce echipele vor trece în runda următoare, le voi adăuga constant in functie si de tragerile la sort. Aceste jocuri pot fi modificate până la 15 minute înainte de începerea jocului. Sau, dacă ești norocos, poti pune scorul  dorit acum.

Puteți câștiga puncte suplimentare în timpul turneului cu întrebările bonus. La aceste întrebări trebuie să se răspundă înainte de o anumită dată și oră. Fiecare întrebare arată punctele pe care le puteți câștiga.

Punctajul: În faza grupelor scorurile de la sfârșitul meciului sunt folosite pentru calcularea scorurilor.

Pentru rundele finale este folosit scorul de la sfârșitul jocului, inclusiv timpul suplimentar. Obiectivele care au făcut obiectul unei lovituri de departajare nu sunt luate în considerare.

Pe  tot parcursul competitiei exista un JOKER  ( RED BALL ) si daca este activatat pentru meciul respectiv punctele acumulate se vor multiplica cu 3 . Asadar folosititi-l corespunzator.

Pentru fiecare modificare / adaugare de scor trebuie sa salvati noile schimbari  efectuate.

Puncte
Bonus acumulat 2 Punctele pe care le primește un utilizator atunci cand ghicieste rezultatul unui meci (victorie, pierdere sau egalitate) fără a obține, de asemenea, suma exactă a golurilor.
Scor exact 6 Punctele pe care un utilizator le obține atunci cand rezultatul este exact al unui meci.
Numar de goluri 3 Punctele pe care un utilizator le obține atunci cand ghiceste golurile pe care o echipa le inscrie (Home /Away)
Diferenta de goluri 1 Punctele pe care un jucator le primeste atunci cand ghiceste diferenta de goluri dintr-un meci
Intrebarea Bonus Difera de la intrebare 15 puncte pentru  “Cine castiga comepetitia UCL 2017-2018 ?”

Exemplu:

Resultat meci Pronostic Puncte acumulate *
3-1 1-0  (Victorie)
3-1 2-0  2 + 1 = 3 (Victorie + Diferenta de goluri)
3-1 3-0  2 + 3 = 5 (Victorie + Numar de goluri corect pentru echipa care joaca acasa )
2-1 2-1  6 + 3 + 3 = 12 ( Scor exact + Numar goluri + Diferenta de goluri)
2-1 0-0 0
1-1 0-0 1 + 1 = 2 ( Diferenta de goluri pentru Echipa Home + Diferenta de goluri pentru Echipa Away )